Magyar futball-legenda is lesz a FIFA hivatalos játékában

Magyar futball-legenda is lesz a FIFA hivatalos játékában

A világ egyik legjobb csatárának tartott Puskás Ferenc figurája is szerepelni fog a FIFA 21-ben, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség ősszel megjelenő hivatalos számítógépes játékában – számolt be honlapján a játék fejlesztője, az EA Sports.

NAGYVILÁG SPORT 2020. AUGUSZTUS 11. 11:54

A magyar labdarúgó-válogatottat 1954-ben világbajnoki döntőig vezető legendás csatár, Puskás Ferenc is szerepelni fog a FIFA 21 játékban, amely idén októberben jelenik meg. Magyar labdarúgó először került bele a világ egyik legnépszerűbb számítógépes játékába, olyan nevek mellett, mint a francia Eric Cantona, a horvát Davor Suker, a spanyol Xavi vagy a német Bastian Schweinsteiger. 

„Kevés olyan játékos van, aki olyan magasan helyezkedik el a futballtörténelemben, mint Puskás Ferenc. A széles körben a „valaha volt egyik legjobb csatárként” emlegetett magyar kiválóság három BEK-győzelemre vezette a Real Madrid csapatát, írta honlapján az EA Sports

„Nincs a FIFA 21 ikonjai között olyan legenda, aki korábban született Puskás Ferencnél, ezért is különösen nagy szó, hogy bekerült a többnyire a közelmúltban visszavonult szupersztárok közé” – írta az EA Sports közleményét kommentálva Szöllősi György, a Nemzeti Sport című magyar sportnapilap főszerkesztője.

NAGYVILÁG SPORT

Címkék:

ferenc puskas, fifa 2021, football, football player, Hungary, pc game