Ellopott mesékbe rejtett propaganda

Ellopott mesékbe rejtett propaganda

Fantáziátlanul, klasszikus meséket egyszerűen átírva, csupán a szereplők nemét megváltoztatva ontja magából az LMBTQ-propaganda a gender-ideológiával átitatott újabb és újabb kiadványait, melyeket gyermekkönyveknek álcáznak. A gyerekek ráadásul könnyedén hozzáférhetnek ezekhez a könyvekhez, akár a szüleik tudta nélkül is belelapozhatnak a könyvesboltokban vagy a könyvtárakban.

NAGYVILÁG 2021. AUGUSZTUS 16. 13:59

Már óvodás kortól, a játékos tanulás eszközével érzékenyítik a gyerekeket az LMBTQ-propaganda képviselői azokon a könyveken keresztül, melyeket a V4NA is bemutatott. Így tesz például a The GayBCs című keménylapos mesekönyv is, ami az ábécé betűit LMBQ szavakon keresztül tanítja meg a gyerekeknek, így egyből a szexuális irányultságokról is felvilágosítják őket az író elképzelése alapján.

Így kerülhetett többek között a C betűhöz a coming out a D betűhöz a drag és a Q betűhöz a queer.

A könyv nyíltan célozza meg az óvodás korú gyerekeket, és már egészen kis korukban beléjük sulykolják a meleg propagandát.

A könyv megjelenését követően számos negatív hozzászólást kapott, különösen konzervatív csoportoktól és személyektől, akik szerint a korai felvilágosítás összezavarhatja a gyerekeket, és káros a hosszú távú fejlődésükre.

Hasonló módon érzékenyíti az óvodás korú gyermekeket a Pink For Boys című könyv is, amiben a színekkel kapcsolatos sztereotípiákkal próbál leszámolni a szerző úgy, hogy közben színekre, a Pride zászló színeire tanítja a gyerekeket. A szerzők tudatosan kihasználják azt a tudományos tényt, hogy a színek tanulása kiemelt jelentőségű a gyerekek fejlődése szempontjából.

Az oktató jellegű könyveken túl, a klasszikus mesék ötlettelen átírásával is utat törnek maguknak a gender-propaganda aktivistái.

Számos könyvet írtak át ezen forgatókönyv alapján. Így született meg többek között a Prince & Knight című könyv is, ami semmiben se tér el egy klasszikus mesétől, ahol a királyfi megmenti az ellenkező nemű, és segítségre szoruló hercegnőt, csupán annyiban, hogy a nőnemű szereplőt kicserélték férfira. A mese többi elemét pedig meghagyják az eredeti történet szerint, vagyis a meleg pár miután összeházasodtak együtt irányították a királyságot, és boldogan éltek ameddig meg nem haltak.

Más könyvek, nem akarják véka alá rejteni, hogy

gender-ideológiával átitatott történeteket készítenek babáknak.

A Love Makes a Family című könyv a szivárvány családokat népszerűsíti, és úgy mutatja be azokat, mint egy teljesen általános, átlagos jelenséget. A könyvből azonban kihagyták a fehér heteroszexuális családokat, de a helyükre bekerült egy vallásos muszlim család az elfogadás jegyében, ahol az anyuka még fejkendőt is visel. Úgy tűnik a szerzők fontosnak tartották, hogy egy muszlim családdal is ráerősítsenek a könyv sokszínűségére, azt azonban már nem merték bevállalni, hogy ne hagyományos családként ábrázolják őket.

Az ilyen típusú könyvek a legtöbb boltban és webshopban gyermekkönyvként vannak feltüntetve.

Nincs semmilyen figyelmeztetés arra vonatkozóan, hogy a művek a hagyományos családmodellel szembeni ellenérzéseket ültetnek el a gyermekekben.

És ezen a mesekönyvek egyikében sem lehet találni fehér heteroszexuális párokat, akik konzervatív értékrendűek, és aszerint nevelik a gyermekeiket. Ezek az ideológiával erősen átitatott könyvek könnyedén, akár a szülők tudta nélkül is a gyerekek kezébe juthatnak olyannyira egyszerű hozzájutni a mesékhez akár a könyvesboltokban, akár a könyvtárakban.

Arról a V4NA is beszámolt, hogy a The Heritage Foundation nevű konzervatív think tank arra hívta fel a figyelmet, hogy az iskolák polcain szabadon elérhetőek az efféle kiadványok a gyerekek számára szerte az Egyesült Államokban. Egy tanárnő arra figyelmeztette a szülőket, hogy alaposan nézzenek utána, mihez férhetnek hozzá gyerekeik az iskolában.

De nem kell az Egyesült Államokig menni. Nem rég egy svéd könyvtár is bejelentette, hogy Pride-hetet tart gyerekek és fiatalok számára. Közösségi oldalukon még azt is közzétették, hogy milyen megdöbbentő mennyiségű LMBTQ-témájú mesekönyvet és ifjúsági regényt gyűjtöttek össze.

NAGYVILÁG

Címkék:

liberalism, rainbow family