Gyilkos és pedofil az ünnepelt LMBTQ-aktivista

A felmagasztalt, transznemű LMBTQ-aktivistáról kiderült, hogy a börtönben megölte szellemileg visszamaradot cellatársát, korábban pedig megerőszakolt két kilenc éves kislányt.

NAGYVILÁG 2022. JÚLIUS 26. 11:21

Patricia Elaine Trimble-t, egy biológiai férfit, aki megerőszakolt két 9 éves kislányt, és aki a börtönben először házi rabszolgává tette majd meggyilkolta a fejlődésben visszamaradott cellatársát, a baloldali média nemrégiben transznemű nőként, feministaként és aktivistaként magasztalt az egekbe, hívja fel rá a figyelmet a The Post Millennial. A róla megjelent cikkek szerint Trimble a börtönben töltött idejét a bebörtönzött LMBTQ+ közösség jogaiért való kiállással tölti.

A Missouri Fellebbviteli Bíróság 1983-ban Trimblet emberrablás, sorozatosan elkövetett helytelen szexuális kapcsolat létesítése, nemi erőszak és szexuális visszaélés miatt ítélte el. Az ügy iratai részletezik, hogy Trimble hogyan csalt két kilencéves kislányt egy mocsaras, erdős területre, ahol orálisan és vaginálisan is megerőszakolta őket. Az akkor 20 éves Trimble azzal nyerte el a lányok bizalmát, hogy játszott velük, majd kötéllel megkötözte, és autójával máshova vitte, majd brutálisan megerőszakolta őket.

Az 59 éves transznemű nő az ötvenes évei közepén döntött a nemváltás mellett, miután egy LMBTQ-szervezeten keresztül megismerkedett a transznemű identitással, amelyhez egy állítólagos bántalmazást követően fordult.

Trimble rendszeres munkatársa a The Prison Journalism Project nevű nonprofit szervezetnek, amely a börtönben raboskodóknak biztosít lehetőséget a véleményük kinyilvánításához. 2019-ben a szervezetnek köszönhetően Trimble egy értekezést is publikált a Harvard Kennedy School LGBTQ Policy Journal című diákoknak szóló kiadványában az LMBTQ-közösség rendszerszintű diszkriminációjáról.

A Vice 2019-ben még egy portrét is közölt Trimbleről, amelyben végigkísérték a rabot a nemváltás folyamatán, de nem említették a történetben a férfi kettős gyermekmolesztálással kapcsolatos bűneit, a gyilkosságot pedig kiszínezték, hogy ne tűnjön annyira brutálisnak.

A két kislány megerőszakolásán kívül Trimble 1979-ben megerőszakolta, megkínozta és meggyilkolta a cellatársát, egy Jerry James Everett nevű, fejlődésben visszamaradott férfit. A bíróság Trimble Everett-tel való bánásmódját rutinszerű fizikai és szexuális megalázásnak minősítette, mondván Trimble rabszolgát csinált belőle. A dokumentum szerint Everett akkor a börtönben egy furgon ellopása miatt várta a tárgyalást.

A bírósági dokumentumokból kiderült, hogy Trimble arra kényszerítette az áldozatát, hogy orálisan és análisan is közösüljön vele, és hogy a többi rab szórakoztatására melltartót viseljen. A sérült férfit egy alkalommal arra is kényszerítette, hogy mutogasson a többi rabnak egy rongyot, amelyet a végbélnyílásába tömtek. Ezenkívül Trimble szexre is kényszerítette Everettet más rabokkal, többször megverte, és egyfajta kínzásként égő műanyag samponos flakonnal megbélyegezte.

Miután hetekig bántalmazta Everettet, Trimble bevallotta a többi rabnak, hogy meg akarja ölni őt. A bírósági dokumentumban az áll, hogy a gyilkosság előtti napon arra kényszerítette Everettet, hogy írjon búcsúlevelet a szüleinek, majd egy törülközővel megfojtotta, és úgy rendezte meg a helyszínt, hogy úgy tűnjön, a férfi felakasztotta magát.

E szörnyű bűntettek ellenére Trimblet a balliberális médiában feministaként és az LMBTQ-jogok szószólójaként mutatták be.

NAGYVILÁG

Címkék:

lmbtq, pedophilia, prison, rape, trans