Több százezer dollár támogatás kapott az abortuszklinika LMBTQ-klubja

A csoport többek között olyan eseményeket szervezett, ahol 14 és 21 év közötti fiatalok szexjátékokkal játszhattak.

NAGYVILÁG 2023. JANUÁR 24. 11:21

A pennsylvaniai Planned Parenthood abrtuszklinika LMBTQ ifjúsági klubja, amely olyan rendezvényeknek ad otthont, ahol a tinédzserek összejöhetnek és szexuális játékokkal játszhatnak, tavaly 630 000 dollár állami támogatást kapott.

A Buck megyei „Rainbow Room” egy ifjúsági központ, amely saját leírása szerint „támogató, bátor és megerősítő környezetet, illetve dinamikus programokat biztosít a 14-21 éves fiatalok számára”. Tavaly októberben jelentette be Steve Santarsiero szenátor, hogy 630 000 dollár állami támogatást nyújt a program támogatására és bővítésére.

A központban tartott heti találkozók a közösségi médiában keringő képek szerint magában foglalják az is, hogy a serdülők egy olyan játékot játszanak, amely szexuális aktusok szimulálását foglalja magában.

A csoportban a fiataloknak teljes titoktartást biztosítanak, vagyis ami a szivárványszobában elhangzik, az a szivárványszobában is marad. A CHOP gender-klinika 2020-ban tartott egy rendezvényt a központban, amely a nemi identitás kialakulásáról és a klinika által nyújtott szolgáltatásokról adott tájékoztatást.

A csoport a közösségi médiában azt állítja, hogy a nemi identitásra és a queer elméletre helyezik a hangsúlyt a foglalkozásaik során. A csoport például tájékoztatta tagjait, hogy május a maszturbáció hónapja, meghívta a fiatalokat egy Understanding Transgender című előadásra és beszélgetésre, emellett pedig queer tarot rendezvényt, és számos drag-showt is tartanak.


Az utóbbi időben azonban nem csak különböző foglalkozásokkal próbálták érzékenyíteni a gyerekeket, a texasi Austinban, a Moxy Austin University szállodában és bárban egy minden korosztálynak szóló, étkezéssel egybekötött drag showt tartottak, ahol a szülők és a gyermekek láthatták, ahogy a drag queenek erősen szexualizált táncot adtak elő az éljenző közönség előtt.

Az eseményről készült felvételeken látszik, ahogy a drag queen egy átépített pingpongasztalon spárgázik, miközben fel-le mozgatja a csípőjét, és csak egy vékony, szűk bőrtanga takarja az előadó nemi szervét a bámészkodók szeme elől.

Az egyik jelenlévő, egy kisgyerek, aki csak egy méterre van az előadótól, egy pillanatig bámulja, mielőtt elfordul. Egy közeli felnőtt nevetve megsimogatja a gyereket, aki az ölébe temeti az arcát.

A Divacakes Drag Brunch elnevezésű eseményt minden harmadik szombaton 12 és 14 óra között zajlik a helyszínen. A szórólapon az áll, hogy minden korosztályt szívesen látnak.

NAGYVILÁG

Címkék:

childrens, drag queen, lmbtq