Arcátlan hazugságuk miatt szállt bele a demokratákba a volt elnökjelöltjük

Arcátlan hazugságuk miatt szállt bele a demokratákba a volt elnökjelöltjük

A Kongresszusi Költségvetési Hivatal (CBO) legfrissebb becslése szerint 2021. január 20-tól 2023 decemberéig mintegy 6,2 millió határátlépőt és illegális bevándorlót fogadtak az Egyesült Államokban – ez a külföldi népesség mindössze kétmillióval kevesebb, mint New York lakossága. Ennek ellenére Joe Biden azt állítja, hogy Donald Trump tehet arról a migrációs krízisről, amely most Amerikát sújtja.

POLITIKA 2024. FEBRUÁR 11. 12:33

A demokraták abszurd módon azt állítják, hogy az illegális bevándorlást próbálják megállítani, és hogy az egész Donald Trump hibája, erről beszélt Tulsi Gabbard, a demokraták volt elnökjelöltje, aki még 2022-ben hagyta ott a Demokrata Pártot. Joe Biden elnök éppen a napokban állította azt, hogy Trump tehet a krízisről.

„Ez a régi trükk, hogy a mainstream propagandamédiával együttműködve újra és újra elismételnek olyan dolgokat, amelyek nem igazak, remélve, hogy megragadnak az emberek fejében. Ez mutatja, hogy teljesen lenéznek minket és az intelligenciánkat. Folyamatosan ki kell mondanunk az igazságot, hogy ne legyenek sikeresek”

– jelentette ki Gabbard egy televíziós műsorban.

Emlékezetes, Gabbard a következőképp indokolta a demokraták elhagyását.

„Nem maradhatok tovább a Demokrata Pártban, amely mostanra immár a háborús uszítók elitista társaságának a gyáva woke ideológiától vezérelt irányítása alá került, akik megosztanak minket azzal, hogy minden kérdést fajivá alakítanak, a fehérek elleni rassziz­must szítják, s aktívan dolgoznak Istentől kapott szabadságaink aláásásán”.

Amióta Joe Biden elnök 2021 januárjának végén hivatalba lépett, az általa vezetett Belbiztonsági Minisztérium (DHS) fáradhatatlanul azon dolgozik, hogy az Egyesült Államok és Mexikó határát európai típusú ellenőrzőponttá alakítsa át, ahol a határátlépőket és az illegális bevándorlókat rövid időre feltartóztatják, mielőtt az amerikai városokba és településekre engedik őket.

Biden politikája rendkívül hatékonyan járult hozzá a kormányzat végső céljának eléréséhez, vagyis a külföldön született népesség tömeges felduzzasztásához, amely a valaha mért legnagyobb, ma már közel 50 millió főre rúg – írja a Breitbart amerikai hírportál.

A Kongresszusi Költségvetési Hivatal (CBO) legfrissebb becslése szerint 2021. január 20-tól 2023 decemberéig mintegy 6,2 millió határátlépőt és illegális bevándorlót fogadtak az Egyesült Államokban – ez a külföldi népesség mindössze kétmillióval kevesebb, mint New York lakossága.

Januárban Mike Johnson a képviselőház republikánus elnöke összeállított egy listát, amely részletezi mind a 64 intézkedést, amelyet Joe Biden és az ő minisztere, Alejandro Mayorkas az elmúlt három évben tett azért, hogy a világ migránsait az Egyesült Államokba csábítsa. Egy nyilatkozatban úgy fogalmazott:

Biden elnök és kormánya hivatalba lépése óta azon dolgozik, hogy szisztematikusan aláássa Amerika határbiztonságát. Több mint 60 alkalommal manipulálta a szövetségi bürokráciát, hogy megnyissa határainkat az illegális bevándorlók, az emberkereskedelem, a fentanil és a potenciális terroristák előtt. Az eredmény humanitárius és nemzetbiztonsági katasztrófa

– tette hozzá Johnson, majd felszólította Joe Bident, hogy használja fel a végrehajtói hatalmát arra, hogy kijavítsa a saját hibáját, amely hamar végzetes lehet az Egyesült Államok számára.

Joe Biden egyébként annak ellenére állítja azt, hogy elődje miatt alakult ki a migrációs krízis, hogy éppen Donald Trump kezdett falat építeni a mexikói határvidéken, amelyet aztán Joe Biden le is állíttatott, rengeteg pénzt kidobva ezzel az ablakon.

POLITIKA

Címkék:

joe biden, migrant, usa