A rendőrséget okolják a fiú haláláért, tüntetést szerveznek

A rendőrséget okolják a fiú haláláért, tüntetést szerveznek

Lenyelhette a drogot, hogy eltüntesse a bizonyítékot az a fiú, aki Brüsszelben egy rendőri intézkedés után vesztette életét, valószínűleg drogtúladagolásban. A fiú családja azonban most tüntetést szervez, hogy tisztázzák a fiatal halálának körülményeit.

HOT 2021. JANUÁR 13. 10:35

“Nem érezte jól magát a rendőrkapitányságon” miután letartóztatták, nem sokkal később meghalt a kórházban.

Az ügyészség jelentése szerint a 23 éves Ibrahima-t egy kisebb hajszát követően tartóztatta le Brüsszelben a rendőrség. Nem sokkal az őrizetbe vétel után azonban a rendőrkapitányságon eszméletét vesztette. A fiút azonnal kórházba szállították, azonban rövid időn belül meghalt. A halál körülményei egyelőre nem megerősítettek, de sajtójelentések szerint a fiú valószínűleg drogtúladagolásban halt meg.

A fiú hozzátartozói azonnal követelték, hogy tisztázzák a halál körülményeit és azt, hogy a rendőrség pontosan milyen módon tartóztatta le, okozhatta-e az a fiú halálát. Ezen kívül rögtön demonstrációt hirdettek szerdára a közösségi oldalakon, hogy így gyakoroljanak nyomást a rendőrségre. A közzétett videókon a szervezők már a belga rendőrség által elkövetett hidegvérű gyilkosságról beszélnek, és a tettesek megtalálását követelik.

HOT

Címkék:

brussels, death, drug, police